ESPA

Κάνουμε

Με τρεις λέξεις, παρέχουμε Ολοκληρωμένη Κτιριακή Διαχείριση (Total Facility Management)
και, κάτω από αυτή τη δήλωση, χωράνε τα πάντα!

Είμαστε πρωτοπόροι στην εφαρμογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε μεγάλα κτίρια, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα της δουλειάς μας όταν τα τετραγωνικά μέτρα είναι λιγότερα.

Επιλέξτε την IOS για τη βελτIOSη της ποιότητας ζωής στο κτίριο όπου περνάτε τον πιο παραγωγικό χρόνο σας.

Εμείς μπορούμε να μετατρέψουμε το περιβάλλον σας σε έναν ομορφότερο κόσμο και πιο δημιουργικό!
Οι υπηρεσίες μας στην υπηρεσία σας:

Λύση για κάθε πρόβλημα, διαρκής φροντίδα για κάθε ανάγκη!

Τεχνική Υποστήριξη

Το τεχνικό προσωπικό της IOS, άριστα εκπαιδευμένο, είναι πανέτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας για ό,τι χρειάζεστε: από την κατασκευή οποιουδήποτε Η/Μ έργου έως την επισκευή, τη συντήρηση καθώς και την τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων της επιχείρησής σας. Πραγματοποιούμε τακτικές συντηρήσεις των εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών κανονισμών και των προτύπων ISO σε Υποσταθμούς Υψηλής, Μέσης και Χαμηλής Τάσης Βιομηχανιών, Κτιρίων, και φροντίζουμε για τη συντήρηση Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ), UPS και κλιματιστικών μονάδων.

Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται ότι είμαστε κάθε στιγμή σε θέση να αποτιμήσουμε την κατάσταση των κτιρίων και των τεχνικών εγκαταστάσεων, καθώς και τις εργασίες συντήρησής τους.
Θέλετε να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας το πιο αποτελεσματικό σύστημα συντήρησης; Οι λύσεις που σας προσφέρουμε είναι οι πιο οικονομικές επιλογές, ακριβώς επειδή αντέχουν στον χρόνο.
“Θεραπεύουμε” το κάθε πρόβλημα σε βάθος και όχι επιδερμικά, νοιαζόμαστε για εσάς και την επιχείρησή σας.

Συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

 • - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
 • - Υποσταθμοί Μέσης Τάσης
 • - Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Χαμηλής Τάσης
 • - Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Αδιάλειπτης Παροχής 220 V
 • - Ανορθωτικά Συστήματα
 • - Συστήματα INVERTER
 • - Συσσωρευτές
 • - Συστήματα UPS
 • - Συστήματα Πυρανίχνευσης – Πυρόσβεσης & Πυροσβεστικών Μέσων
 • - Συστήματα Θέρμανσης Νερού
 • - Σύστημα Γειώσεων
 • - Αντικεραυνική Προστασία-Συντήρηση Κτιριακών Εγκαταστάσεων
 • - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
 • - Επισκευή – Συντήρηση αντλιών & φρεατίων
 • - Αποχετεύσεις
 • - Οικοδομικές εργασίες
 • - Ανελκυστήρες
 • - Καυστήρες (πετρελαίου – φυσικού αερίου)

Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος

 • - Καθαρισμός, λεπτομερής έλεγχος των μετρήσεών του και αντικατάσταση μερών που παρουσιάζουν πρόβλημα
 • - Έλεγχος με ειδικό θερμογράφο για εντοπισμό πιθανών μελλοντικών βλαβών
 • - Καθαρισμός του ψυγείου του νερού με ειδικά χημικά υγρά
 • - Έλεγχος καυσίμων με ειδικό αναλυτή καυσίμου
 • - Γενική συντήρηση του πετρελαιοκινητήρα
 • - Έλεγχος της ηλεκτρογεννήτριας και μέτρηση των αντιστάσεων των περιελίξεων
 • - Έλεγχος των πινάκων, αποκατάσταση των προβληματικών οργάνων
 • - Έλεγχος και αποκατάσταση του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων
 • - Έλεγχος και αποκατάσταση των αντικραδασμικών μονωτήρων
 • - Έλεγχος της ηλεκτρικής καλωδίωσης
 • - Δοκιμή του Η/Ζ με προοδευτικές φορτίσεις

Για ό,τι μας ζητήσετε, η απάντηση είναι μία:
«Ναι. Μπορούμε!»

Καθαρισμός & Pest Control

Καθαρισμοί συντήρησης

Παρέχουμε προγραμματισμένες καθημερινές εργασίες, οι οποίες αποσκοπούν στη διατήρηση άριστου επιπέδου καθαριότητας.

Καθαρισμοί πρώτης εγκατάστασης

Φροντίζουμε για τις εργασίες καθαρισμού πριν από την εγκατάσταση σας. Διαθέτουμε ειδικά μηχανήματα, υλικά, εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να ετοιμάσουμε τον χώρο, ώστε εσείς να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στην επίτευξη των στόχων σας. Περιλαμβάνονται επίσης οι καθαρισμοί των κουφωμάτων και των δαπέδων με ειδικά μηχανήματα. Απομακρύνουμε τα στερεά απόβλητα ανακαινίσεων ή άλλων οικοδομικών εργασιών. Τηρούμε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, πάντα με σεβασμό στις εγκαταστάσεις και τα υλικά κατασκευής τους.

Καθαρισμοί Υαλοπινάκων και άλλων καθέτων επενδύσεων του κτιρίου

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου αλλά και τη μελέτη κόστους της εγκατάστασης. Υπάρχει η δυνατότητα παροχής όλων των υλικών προσωπικής υγιεινής καθώς και της παροχής εξοπλισμού, με σκοπό την μείωση κατανάλωσης των ειδών αυτών και τον έλεγχο του κόστους. Σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα.

Διαχείριση απορριμμάτων

Διαθέτουμε πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης περιβαλλοντικής διαχείρισης. Έχουμε οικολογική συνείδηση και αυτό φαίνεται σε κάθε μας κίνηση.

Απολύμανση - απεντόμωση

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την απολύμανση και την απεντόμωση επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό που επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εργασιών οι οποίες σχετίζονται με την απολύμανση και απεντόμωση. Τηρούμε το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 και σας απαλλάσσουμε από «απρόσκλητους επισκέπτες» με απόλυτη επιτυχία.

Επειδή η ομορφιά κάνει τον κόσμο μας καλύτερο!

Πράσινο & Περιβάλλων χώρος

Αν το σπίτι είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, τότε το δεύτερο σπίτι μας, ο εργασιακός μας χώρος δηλαδή, είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας. Δεκάδες έρευνες τονίζουν ότι οι εργαζόμενοι είναι πολύ πιο δημιουργικοί και αποδοτικοί, όταν δουλεύουν σε ένα όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά περιβάλλον. Επίσης, ένας φροντισμένος χώρος δίνει μια πολύ καλή εικόνα της εταιρείας στους επισκέπτες. Το καλοδιατηρημένο περιβάλλον έξω από τα κτίρια είναι η πρώτη επαφή που έχει το κάθε άτομο που σας επισκέπτεται. Και όπως όλοι ξέρουμε, η πρώτη εντύπωση, είναι και η πιο σημαντική!

Αναλαμβάνουμε λοιπόν τη δημιουργία και τη συντήρηση σε εσωτερικών, αλλά και υπαίθριων κήπων. Σχεδιάζουμε και συντηρούμε τους χώρους αυτούς, ώστε να είναι όμορφοι, υγιείς και περιποιημένοι σε κάθε εποχή. Οι υπηρεσίες κήπου που σας παρέχουμε, καλύπτουν εισόδους κτιρίου, εσωτερικές αυλές, βεράντες και φυτική διακόσμηση των εσωτερικών χώρων.

Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες πρασίνου σε αθλητικές εγκαταστάσεις και εκτάσεις περιπάτου και αναψυχής (π.χ. Ιππόδρομος Μαρκοπούλου, περιβάλλον χώρος Badminton κ.α.)

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και η ΙOS σας λύνει τα χέρια με υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και λειτουργική.

Συμβουλευτικές και άλλες Υπηρεσίες

Διοικητικές υποστηρικτικές υπηρεσίες

Μέσα από ένα πλήρες φάσμα εταιρικών υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, αποκτάτε καλύτερο έλεγχο του κόστους λειτουργίας της επιχείρησής σας, απλοποιώντας τις εργασίες σας. Με άλλα λόγια, σας δίνουμε ελευθερία κινήσεων ώστε να επικεντρωθείτε ανενόχλητοι στην ανάπτυξη της εταιρείας σας, χωρίς να ασχολείστε με επιμέρους προβλήματα.

- Υπηρεσίες παραλαβής, αποστολής και εσωτερικής διανομής εγγράφων
- Υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης
- Υπηρεσίες εσωτερικών μετακομίσεων

Υπηρεσίες Catering

(οργάνωση και λειτουργία εστίασης σε μόνιμο χώρο ή ανά περίπτωση, π.χ. για εκδηλώσεις)

Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Οι ωραίες γεύσεις σε συντροφεύουν για καιρό, σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε φέρνουν πιο κοντά με τους ανθρώπους.
H IOS τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά και σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία catering, προσφέρει υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις στους πελάτες της. Τα προϊόντα που επιλέγουμε είναι υψηλής ποιότητας, με φρέσκα ελληνικά υλικά, καθώς συνεργαζόμαστε με τοπικούς προμηθευτές. Η φροντίδα που παρέχουμε σε κάθε σας βήμα, φτάνει λοιπόν ως το φαγητό.

Τα γεύματα προετοιμάζονται με δημιουργικότητα και πάθος, ώστε να πληρούν υψηλές προδιαγραφές. Έτσι, τόσο οι επισκέπτες σας, όσο και το προσωπικό σας έχουν τη δυνατότητα να τρέφονται σωστά και να απολαμβάνουν ποιοιτκές γεύσεις.

Υπηρεσίες Φύλαξης & Ασφάλειας

(Security)

Σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες, εξυπηρετούμε ένα ευρύτατο φάσμα πελατών σε διάφορους κλάδους και κατηγορίες. Οι υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχουμε προσαρμόζονται στο τι ζητά ο κάθε πελάτης και καλύπτουν ανάγκες όπως:

- Επί τόπου φύλαξη
- Κινητή φύλαξη
- Ηλεκτρονική ασφάλεια

Η IOS διαθέτει την εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία, ώστε να θεωρείται επάξια ο φύλακας-άγγελός σας: ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες και γυναίκες βρίσκονται σε συνεχή σύνδεση με κέντρο παρακολούθησης, ενώ η χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων, σας κάνουν να νιώθετε πιο ασφαλείς από ποτέ. Σας λύνουμε τα χέρια, ενώ αφήνεστε με εμπιστοσύνη στα δικά μας.

Πετυχαίνουμε μικρότερη κατανάλωση προς όφελος του ταμείου σας και του περιβάλλοντος!

Εξοικονόμηση Ενέργειας

H IOS εξειδικεύεται στην εφαρμογή προηγμένων τεχνολογικά λύσεων με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους της κατανάλωσης ενέργειας και γενικότερα της συντήρησης μιας εγκατάστασης.

Με στόχο τη σημαντική βελτίωση της λειτουργίας, της ποιότητας ισχύος και της συνολικής ενεργειακής απόδοσης, εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και επιστημονικών συνεργατών μας προχωρά σε καταγραφή του ενεργειακού ίχνους κάθε εγκατάστασης.

Εφαρμόζουμε συνδυαστικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες για κάθε εγκατάσταση, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καίριες επεμβάσεις στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου, με σκοπό την ουσιαστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας από τα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα, τα οποία συμμετέχουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στο συνολικό ενεργειακό κόστος.

Με υπηρεσίες βελτιστοποίησης και καινοτόμες τεχνικές λύσεις υψηλής απόδοσης, πετυχαίνουμε να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού προφίλ της δραστηριότητάς σας.

Τι κερδίζουμε με την προληπτική συντήρηση

Μας εμπιστεύεστε

Opap Dell Unicredit Daios RalphLauren Papastratos McArthurGlen Karaiskaki Hochtief Giochi Eurobank Etad ESAMEA Electra AlphaTV DutyFree CretaMaris Corallia Cardiff AthensGate