Μας εμπιστεύεστε

Η σχέση μας με κάθε πελάτη είναι βιώσιμη και μακροχρόνια. Μαζί σας χτίζουμε σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης. Κάθε επιχείρηση είναι για μας ένας ζωντανός οργανισμός κι εμείς διαθέτουμε τους καλύτερους ειδικούς για κάθε πρόβλημα που προκύπτει και για κάθε ανάγκη που γεννιέται.

Η φήμη μας εξαπλώνεται από στόμα σε στόμα, την ίδια στιγμή που με σεβασμό και ευθύνη αντιμετωπίζουμε τις πιστοποιήσεις και τα βραβεία που συνεχίζουμε να κερδίζουμε.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμπιστεύεται στην IOS από το 2001 τις υπηρεσίες καθαρισμού που αφορούν στα κτίρια και τους χώρους κίνησης των επιβατών του - την πρώτη και την τελευταία εικόνα που λαμβάνει ο επισκέπτης από και προς την Αθήνα αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CASE STUDY
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

VILLAGE CINEMAS

Από το 2010, ομάδα μηχανικών μας με τους τεχνικούς της υποστηρίζει την καθημερινή λειτουργία των Village Cinemas. Επίσης, την προληπτική και διορθωτική συντήρηση όλων των συστημάτων των κτιρίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CASE STUDY
VILLAGE CINEMAS

Μας εμπιστεύεστε

Opap Dell Unicredit Daios RalphLauren Papastratos McArthurGlen Karaiskaki Hochtief Giochi Eurobank Etad ESAMEA Electra AlphaTV DutyFree CretaMaris Corallia Cardiff AthensGate

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η αποστολή του μηνύματός σας απέτυχε! Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Η αποστολή του μηνύματός σας έγινε επιτυχώς!

Integrated Outsourced Solutions ΑΕ

Ζαλόγγου 4 Αγία Παρασκευή
Τ.Κ. 153 43
Τηλέφωνο: +30 216 900-1700 Φαξ: +30 215 530-7723
info@iosolutions.gr